Barion Pixel

Utazz velünk csomag

A csomag tartalma:
1 db 15ml Nose Glo Orrápolò Balzsam
1 db 15ml Paw Cure Mancsápolò Balzsam
1 db 15ml Pro-Skin Gyògyhatású Készítmény
1 db 15ml W.E.T. Cream Gyògyhatású Készítmény

11790 Ft

Leírás

Leírás

Séta a parkban vagy épp egy hosszú nyaralás? Kisebb-nagyobb balesetek bárhol történhetnek, ám a megfelelő eszköztárral felszerelkezve azonnal segíthetsz kedvenc négylábúdon.

Az utazó csomagunk termékei pont akkorák, mint a te minikozmetikumaid, amiket a bőröndben való helyspórolás végett magaddal viszel, ha kiruccansz valahová.

A jó hír az, hogy Buksinak sem kell külön bőrönd, az ő elsősegély pakkja is elfér kis helyen. Ha csak egy sétára indultok, szintén ott a helye. A zsebedbe csúsztatva magatokkal vihetitek és szükség esetén rögtön kezelheted leghűségesebb társadat.

Vélemények

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Bejelentkezés
5,0
4 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-4 of 4 reviews
  1. Kiváló

  2. Nagyon igényes csomagolásban érkezett, a termékeket eleve azért rendeltük meg, mert kölcsönbe kaptunk kiskutyánk seb kezelésére és nagyon rövid id? alatt gyönyör?en rendbe hozta. Abszolút meg vagyunk elégedve a termék családdal. Nagyon köszönjük

  3. Kiváló

  4. Nagyon igényes csomagolásban érkezett, a termékeket eleve azért rendeltük meg, mert kölcsönbe kaptunk kiskutyánk seb kezelésére és nagyon rövid idõ alatt gyönyörûen rendbe hozta. Abszolút meg vagyunk elégedve a termék családdal. Nagyon köszönjük