Whizzopet Sampon Pro-Comb Complex Formulával, Gyógyhatású Készítmény

(24 vásárlói értékelés)

3290 Ft

Hatékonyan tisztító, jól habzó regeneráló sampon kutyák részére. Speciális formulájának és egyedi Pro-Comb Complex hatóanyag tartalmának köszönhetően hatékony segítséget nyújthat a gyulladt, kipirosodott, irritált, viszkető vagy sérült bőr tisztításában és ápolásában, valamint a bőrfelszíni irritációk csökkentésében. Allergiás tünetek kiegészítő kezelésére is használható. Bőrbarát hatóanyagai nem csak a terápiás célú fürdetés, hanem az általános célú higiéniás fürdetésre is alkalmassá teszi, mivel kitűnően tisztít és intenzíven ápolja a bőrt és a szőrzetet.

3290 Ft

Kategória:

Leírás

Leírás

A Whizzopet Sampon fejlesztésének története igazi szerelem

Mivel mi is gyermekkorunk óta kutyások vagyunk, ezért találkoztunk már: piszkos kutyával, ázott kutyával, sáros kutyával, bőrbeteg kutyával, allergiás bőrtüneteket produkáló kutyával, de cicákból is láttunk már megbánó fejet vágó, az események hogyanjáról látszólag mit sem tudó tetőtől talpig vizes cicát és összeállt-csomós szőrű cicát is. Egy samponnak tehát elég sok mindennel, rengeteg féle típusú szennyeződéssel, bőr-, és szőrproblémával meg kell birkóznia a való életben, amelyeknek az „orvoslása” teljesen más típusú recepteket és más megközelítésű formulákat igényel. És akkor még nem is beszéltünk a legkülönfélébb szőrzet-típusokról – vastag-vékonyszálú, rövid-hosszúszőrű, egy rétegű, vagy dupla bundáról, színekről, fényes vagy mattabb árnyalatú bundáról, puliról, németjuhászról, bulldogról, vagy perzsáról és sziámiról-.  Éppen kedvenceink sokszínűsége miatt rendkívül nehéz feladat volt egy olyan sampont megalkotni, ami lehetőség szerint minden igényt a lehető legnagyobb mértékben elégít ki, mindezt teljesen natúr összetevő-parkkal dolgozva. Igazi kihívást jelentett a feladat komplexitása, amit tovább nehezítettünk magunknak azzal a szándékunkkal, hogy egy megfelelő adagolási módszerrel és az ideális habzási hatásfok beállításával, nagyon könnyű, gyors és hatékony  legyen a fürdetés, mert nem minden állat szeret hosszasan felszabadultan fürdeni a kádban, sokan rossz élménynek élik meg, esetleg félnek a víztől, meg az idegen helyzettől, és így -teljesen érthetően- nem minden gazdi szereti sokáig sokkolni kedvencét a csap alatt. Mik tehát a formulával szemben támasztott elvárások:

HATÉKONY TISZTÍTÁS

Kihívás:

Ahhoz, hogy egy sampon jól tisztítson a formulációnak kémiai szempontból sok furfangos trükköt kell tudnia, hogy minden típusú szennyeződéssel képes legyen megbirkózni. Vannak ugyanis hidrofil (vízoldható) és lipofil (zsíroldható) tulajdonságú szennyeződések is. Előbbihez tartozik minden olyan környezeti-természeti behatás, amikkel az állatod találkozik, utóbbihoz tartozik a bőrön lévő természetes, sokszor már nagyon szennyezett szagos zsírréteg, az étel amibe belehempereg és mindennemű olajos-zsíros szennyeződés, amivel kedvencünk a ház körüli környezetben találkozik. Olyan felületaktív anyag (tenzid) keveréket kell tehát alkalmazni, ami azon kívül, hogy :

 • kíméletes a bőrhöz/szőrhöz, nem irritál
 • és natúr
 • és nem szárít

mindezek mellett kellően erős ahhoz, hogy képes feloldani a bőrre/szőrre kerülő mindenféle kémiai karakterisztikával bíró szennyeződés-típust.

Megoldás:

Nemionos tenzidek, kókuszból és cukorból. Decyl Glucoside és Lauryl Glucoside optimális arányú keveréke. Megfelelő habzóerő, megfelelő tisztítási hatásfok, megfelelő sűrűség ideális kombinációja. Nem kevés kísérletezés eredménye, amire nagyon büszkék vagyunk.

ILLAT

Kihívás:

Amikor megfürdettünk egy állatot, mindannyian éreztünk már azt az „ázottkutyaszag”-ot vagy azt az „ázottcicaszagot”, amely bár fajonként és fajtánként is eltérő lehet, mégis egyben közös, hogy az állatok bőrén lévő egyedi összetételű természetes vegyületek okozzák, amelyek a savköpeny alkotóelemei is egyben és amelyeket a bőrben lévő mirigyek választanak ki és juttatnak a bőrfelszínre. Amikor lemossuk az állatot, ezen anyagok egy része távozik, egy másik része a bőrön marad és ez okozza ezt a specifikus „ázottállat” szagot, amely más szagokkal össze nem téveszthető. Egy sampon esetében –amivel az állat egész testét és bundáját átmossuk- nagyon fontos, hogy tartalmazzon valamilyen olyan illatot, amely annak ellenére, hogy nincs tele allergénnel, képes elfedni ezt a speciális, nehezen elnyomható szagot. Erre persze nem minden típusú, fajtájú, árnyalatú illatanyag képes. Ennek megtalálása is külön kihívás volt, mivel nem szerettünk volna szintetikus illatokból dolgozni.

Megoldás:

Hatalmas természetes illó és illatanyag palettával dolgoztunk, mire letisztult és kialakult azon illóanyagok köre, amelyek ideálisak a feladatra, úgysmint természetesség, erősség, allergénszegénység és hosszan tartó stabilitás. Három ilyen illóanyagot találtunk, de mivel nem tudtunk dönteni, így úgy döntöttünk mindhárom illatváltozattal megyünk tovább és inkább Ti döntsetek, hogy nektek melyik tetszik, melyiket szeretitek jobban.

MEGFELELŐ PH

 

Kihívás:

A kutyák bőrének természetes pH értéke 5,5 és 7,2 közé esik. Az egészséges bőr felszíne enyhén savas kémhatású, amely segít elbánni azokkal kórokozókkal, amelyekkel az állatunk nap mint nap találkozik. Merthogy találkozik. Mégcsak nemis néha-néha, hanem folyamatosan. Nem is gondolnánk mi minden leselkedik egy – a földdel/padlóval  folyamatosan érintkezésben lévő-  állat tappancsaira, hasára, fejére és egyéb testrészeire. A mikroorganizmusok teljes tárháza a baktériumoktól kezdve a gombákon át a protozoonokig, vagy a vírusokig, mind mind a furfangos eszköztárukhoz mérten arra törekszenek, hogy megfelelő táptalajt vagy gazdaszervezetet keressenek a szaporodásukhoz, amelyre sok estben a legalkalmasabb egy folyamatosan ideális testhőmérsékletű, mikrobiológiai szempontból „nyugodt”, békés hely. A szőr és a bőr felülete erre a célra sok esetben bizony igen alkalmas. Mivel a kültakaró a szervezet elsődleges védelmi vonala és ennek egyik legfontosabb fegyvere épp az enyhén savas kémhatás fenntartása, ezért fontos, hogy azok az anyagok, amikkel kívülről a bőr/szőr érintkezésbe kerül, ne változtassák meg hosszú távon a bőr savköpenyének természetes állapotát, ne befolyásolják a savköpeny kialakításáért felelős szervek működését.  A hagyományos SLS, SLES, Cocamide DEA alapú samponok ha nem megfelelően formulázzák őket, éppen ilyenek tudnak lenni és sok esetben csak lúgos tartományban tisztítanak megfelelően. További aggályokat vet fel, hogy számottevő bőrirritációs potenciállal is rendelkeznek, jórészt szintetikus eredetűek, valamint anionos jelleggel bírnak. A fejlesztés során tehát egy natúr, természetes eredetű, enyhén savas tartományban is jó tisztító- és habzóképességgel rendelkező -lehetőleg nemionos- tenzid(ek)et kellett találni amelyet egy megfelelő formulációba kellett ágyazni, ahol stabil és a többi hatóanyaggal is otthon érzi magát.

Megoldás:

cukortenzidek úgynevezett glükozidok bevetése. Ezek a tenzid típusok cukor és általában kókuszolaj reakciójából állnak elő, nemionos jellegűek és nagyon jó bőrtoleranciával bírnak. Enyhén savas tartmányban is igen jól habzanak, és jó tisztítóerővel bírnak. Még érzékeny bőr esetén is jól használhatók. A termékek formulájába a decil-glükozid és a lauril-glükozid lett szinergikus koncentrációarányban beállítva, így mind a habzás, mind a sűrűség az optimálishoz közeli állapotba került beszabályzásra. Sok munka volt vele, mire ez kialakult.

KÖNNYŰ ALKALMAZHATÓSÁG

Kihívás:

Minél gyorsabban fel lehessen habosítani a sampont az állat testén és gyorsan ki lehessen mosni a bundából, ne kelljen órákig folyamatosan öblíteni ki a maradványokat az aljszőrzetből.

Megoldás:

Haboló-adagolófej és megfelelő tenzid arány, a nyerő páros. A speciális habolófej egy erős nyomás hatására levegőbuborékokat kever a felszívott samponhoz, így az már egyből -egy koncentrált szuperhab formájában kerül az állatra vagy a tenyerünkre, így már minimális vízzel is nagyon hatékonyan és gyorsan megvalósítható a bedörzsölés folyamata. A megfelelően beállított tenzid aránynak köszönhetően az öblítés is rendkívül gyorsan fog menni.

IRRITÁCIÓ netán ALLERGIA?

A cél szentesíti az eszközt- szokás mondani. Ha ez a mondat elhangzik, hajlamosak vagyunk kompromisszumokat vállalni és olyan hatóanyagokhoz is nyúlni, amelyek nem feltétlenül felelnek meg az alapelvárásoknak, de az adott terápiás célra mondjuk éppen jók. Ez nálunk a Whizzopet-nél szerencsére már a kezdetektől sincs így. Ha van egy hatóanyag, ami nagyon hatásos valamire, de irritációs potenciálja túl magas, vagy az anyag szintetikus, vagy nagyarányban tartalmaz allergén anyagokat, akkor már a fejlesztési folyamat elején kizárjuk ezeket az anyagokat és addig keressünk amíg nem találunk rá natúr alternatívát. Ez részünkről ugyanolyan alapelvárás, mint részedről, aki a legjobbat szeretnéd kutyusodnak vagy cicádnak.

MIKOR ÉS MILYEN GYAKRAN FÜRDESSÜNK?

Az attól függ higiéniai vagy terápiás célú fürdetésről van-e szó.

Két okból lehet fürdetni egy állatot. Amikor piszkos/régen fürdött/büdös/beleesett egy sárgödörbe tehát általános higiéniai céllal és lehet terápiás céllal, mert az állat szőrén, bőrén fertőzés van, sebes, nehezen gyógyul, irritált, allergiás, ekcémás, dermatitises, gombás, demodexes, tehát valamilyen terápiás gyógyulási folyamatot akarunk vele felgyorsítani vagy megtámogatni. Az előbbit – a higiéniai célú fürdetést- nagyon fontos, hogy ne ismételjük gyakran, mert a gyakori fürdetés –még tiszta vízzel is- károsíthatja az állatok bőrének természetes mikrobiomját (mikróba összetételét) és a külső bőrbarriert támogató anyagok is folyton lemosódnak, összetételük megváltozik, így funkciójukat nem látják el megfelelően, lásd az állat bőre sebezhetőbb lesz a kórokozókkal és a fizikai behatásokkal szemben is. Így pusztán higiéniai céllal maximum havonta egyszer történő fürdetés javasolt, de ez nemcsak a mi samponunkra igaz, hanem más samponokkal vagy tiszta vízzel való fürdetésre is. Természetesen a valóság ezt felülírja, hiszen mindig akkor lesz elképesztően piszkos egy állat, amikor épp nem is számítunk rá. Ilyen esetben a javasolt fürdetési gyakoriság igény szerint, hiszen a termék gyakori fürdetés mellett is biztonságos.

Ha a fürdetés célja elsősorban terápiás jellegű, akkor a heti többszöri fürdetés, vagy lokálisan -kizárólag az érintett bőrfelület- akár napi átdörzsölése és lemosása is indokolt lehet. Egy kicsit konkrétabban:

Kis bőrfelületen jelentkező irritáció, gyulladás, sérülés esetén érdemes heti több (2-3) alkalommal elvégezni a fürdetést, addig, amíg a panaszok nem szűnnek, legfeljebb 3 héten át. Ha ez nem kivitelezhető, akkor az érintett bőrfelület környékének alapos bedörzsölése és kiöblítése is elegendő lehet, melynek gyakorisága 3-4 alkalom is lehet hetente.

Nagyobb bőrfelületen jelentkező irritáció, bőrpír, szőrhullás, viszketés esetén a teljes test fürdetése javasolt heti 2-3 alkalommal maximum 3 héten át.

MITŐL GYÓGYHATÁSÚ SAMPON?

Nagyon egyszerű: a hatóanyagok száma, jellege és fajtái miatt, valamint azért mert ezek jelenlétében nem csak higiéniai célra, hanem bőr és szőrproblémák kiegészítő kezelésére is használható a termék. „Lefelé kompatibilis”? azaz, használhatom általános fürdetésre a terméket attól, hogy gyógyhatású? Általában a piacon kapható termékek esetében erre a kérdésre NEM a választ, hiszen valamilyen olyan jellegű hatóanyagot tartalmaznak, amelyekkel indokolatlanul nem szabad terhelni az állat bőrét/szőrét. Viszont a mi samponunk olyan természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz, ( Pro-Comb Complex, Akácméz, Aloe Vera kivonat,  Növényi szilikon, Honeyquat,  Növényi kollagén,  Panthenol, Propolisz kivonat), amelyek nemcsak hogy nem bántják a bőrt és a szőrt, hanem tápláló, hidratáló, bőrnyugtató és szőrfényesítő hatással is bírnak, ami egy általános fürdetésnél sem jönnek azért rosszul.

MI EZ A PRO-COMB COMPLEX?

Ez a komplex nemmás, mint értékes gyógynövények kivonata és természetes eredetű bőrtápláló és bőrnyugtató hatású koncentrált vegyületek keveréke, antioxidánssal felturbózva. Ez a kombináció egymással szinergista hatású összetevők speciális keveréke, és elsődleges célja a termékekben a gyulladt, kipirosodott, irritált, sérült bőr tisztítása, ápolása, valamint a bőrfelszíni irritációk csökkentésében való hathatós segítségnyújtás.

Kamilla kivonat

Ez az amit senkinek nem kell bemutatni. Az általunk használt németkamilla kivonat koncentrált és hatóanyagokban gazdag összetevő, hegesítő, gyulladásokra igen jó hatással bír és allergénmentes összetételének köszönhetően alkalmas a sérült, ekcémás, irritált bőrfelület célzott ápolására szolgáló készítmények hatóanyagaként történő megtámogatására.

Körömvirág kivonat

A népi bölcsesség sosem nem ok nélkül alakul ki. A körömvirág és annak kivonata fitoszterolokban és egyéb hatóanyagokban igen gazdag. Évszázadok óta használják szerte a világban, mert a növény több része is olyan értékes hatóanyagokat tartalmaz, amelyeket mintha kifejezetten a bőrproblémákra, gyulladásra és sebgyógyításra találtak volna ki. Elképesztően értékes növény. Talán nem véletlen, hogy a mindenkori magyar gyógyszerkönyv is tartalmazza a kamillával együtt. Fentiek mellett a bőr kollagéntermelődésére is jó hatással van és célzottan ekcéma, égési sebek, csípések, duzzanatok, és egyéb sebektől szenvedő bőr ápolására szánt készítmények fontos hatóanyaga is.

Árnika kivonat

Az árnika egy évelő, lágyszárú növény, amely Észak-Európában és Amerikában őshonos. Már a VI. században használták az izom- és izületi bántalmak kezelésére. A benne levő hatóanyagok (sesquatterpenikus laktonok, antioxidánsok, karotenoidok és flavonoidok) gyorsítják a gyulladási folyamatok regenerációját és igen értékes bőrtápláló tulajdonságokkal bírnak.

Allantoin

Az allantoin fontos bőrregeneráló és szerkezetjavító összetevő, ami hozzájárul a kollagén termelődéshez, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és megvédi a bőrt az irritáló tényezőktől. A legérzékenyebb bőr számára is megfelelően használható. Nyugtató és szerkezetjavító, elismert bőrvédő hatású összetevő, irritációellenes és elősegíti az új hámsejtek képződését. Mindemellett hegesítő hatású, védi az érzékeny bőrt az irritáló tényezőktől, serkenti a bőrsejtek megújulását és felgyorsítja a bőr gyógyulási és regenerálódási folyamatait.

Bisabolol

Egy kamillából töményen izolált vegyület, amely egy sokoldalú bőrjavító és nyugtató képességéről elismert hatóanyag. Az érzékeny, törékeny, irritált vagy sebektől szenvedő bőr ápolására igen hatékonyan alkalmazható összetevő.

Tocopherol

E-vitamin, amely zsírban oldódó rendkívül erős antioxidáns tulajdonságokkal bíró természetes eredetű vegyület, amely segít fenntartani a bőr hidratáltságát és rugalmasságát is.

Ezek az értékes kivonatok és vegyületek együtt a megfelelő koncentrációban alkalmazva egy olyan ütőképes komplexet alkotnak, amellyel a termékeket ellátva jelentős kémiai arzenállal rendelkező dermatológia felmentősereg áll össze, hogy felvegye a harcot és segítsen leküzdeni azokat külső-belső behatásokat, amelyek szeretett szőrös gyermekeink bőrére és szőrére leselkednek és fokozott hatékonysággal támogassák a gyógyulási folyamatokat.

MILYEN HATÓANYAG VAN MÉG A TERMÉKEKBEN?

Lássuk:

Bio Akácméz

Különleges összetételű mézfajta tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Robinin és akacint tartalmaz, amelyek antimikrobiális hatásukról is ismert vegyületek. Támogatja a bőr vízfelvevő és megtartó képességét is, így fokozza annak hidratáltságát, melynek eredménye egy megfelelő, puha egészséges bőrszerkezet.

Jogos kérdés lehet, hogy az akácméz is tartalmaz allergéneket és pollent. Szabad ennek ellenére az állatok bőrére kenni? A válasz a koncentrációban rejlik. Samponjainkban az akácméz koncentrációja úgy van beállítva, hogy a mézben természetesen jelen lévő allergének mennyisége ne lépje át a hipoallergén koncentrációs határt, de az akácméz egyéb jótékony hatásait ki tudja fejteni. Ez benne a varázslat.
Aloe Vera kivonat

Őt sem kell bemutatni. Az aloe vera levelekből kinyert, vitaminokban, nyomelemekben, enzimekben és savakban gazdag kivonat kivételes összetétellel bír; a világ minden táján elismert hatással bír. Ezt a növényt, az emberi szervezetre gyakorolt bizonyítottan jótékony hatásainak köszönhetően már a legrégebbi tudományos gyógyászati tanulmányokban is megemlítik. Az aloe vera gélnek illetve kivonatnak nagyon erős hidratáló hatása van, összehúzó és a gyulladások regenerációját is hatékonyan segíti. A bőr vízveszteségének pótlását is segíti; tápláló, bőrhegesítő, regeneráló, serkenti a bőr gyógyulását és javítja a mikrokeringést is. Továbbá nyugtató hatású, mérsékeli a bőrirritációkat, a bőrpírt. Serkenti továbbá a kollagénképződést. Alkalmas minden fajú és fajtájú állatra, legyen az érzékeny bőrű, irritált, sérült vagy allergiás.

Növényi szilikon

Kellemes, kényelmes érzést nyújtva nagyon jól eloszlik a bőrön, jó biológiai összeférhetőséget mutatva annak lipidrétegével. Teljesen bőrbarát és növeli a szőrzet fényességét és csillogását fürdetés után.

Honeyquat

Mézből származtatott, kiváló szőrkondicionáló hatóanyag. Alacsony molekulasúlya megengedi, hogy könnyedén a szőrzetbe hatoljon és hosszantartó hidratálást, egészséges kinézetet, csillogást biztosítson a bundázat számára, egyúttal védelmet nyújtson a külső káros hatások ellen. Egyébiránt a honeyquat egy kationos (pozitív töltésű) hatóanyag, ez a tulajdonság fontos a szőrzet ápolására szánt összetevők számára ugyanis így jó affinitást mutat a keratinhoz, jelentősen hozzájárulva a szőrszálak szerkezetének feljavításához, finom, könnyed esésű lesz tőle a szőrzet.

Növényi kollagén

Minden bőr- és szőrzettípusnak megfelelő hatóanyag, a megfelelő koncentrációban alkalmazva csökkenti a vízveszteséget, a bőrön kialakít egy finom flexibilis védőréteget, beborítja a szőrszálakat és egyidejűleg dúsító, erősítő hatást fejt ki a szőrszálakra.

Panthenol

A B vitaminok csoportjának tagja, a pantoténsav – B5 vitamin – minden életforma számára lényeges elem. Amint a bőrbe jut, gyorsan pantoténsavvá alakul, amely fontos szerepet játszik a sejtek és szövetek aktivitásában. Magas panthenol koncentrációt tartalmazó késztmények helyi alkalmazásával elősegíthető felgyorsítható a bőr regenerálódása, ezen felül feljavítja a bőr hidratáltságát, ugyanakkor jól használható irritált, sérült, hámló bőrre, az érzékeny, törékeny bőr ápolására, a sérült bőrfelületek ápolására, valamint a viszketés csillapítására is használatos.

Propolisz

A propolisz egy egyedülálló, természetes eredetü kincs, amit nemcsak a méhek, hanem az emberek is évezredek óta használnak többek közt antimikrobiális hatása miatt. Kiváló antioxidáns, nyugtató- és hegesítő hatású anyag. A gyógyításban ősi hagyománya van. Mivel a propoliszban flavonok, flavononok, fenolos savak és azok észterei találhatók, ezért rendkívül sok féle mikrobiológiai eredetű bőrpoblémára is sikeresen alkalmazzák. Mindemellett viszketéscsillapító hatásai is ismeretes.

Kérdésed merült valamelyik termékünkkel kapcsolatban?

Első lépésben nézd át azokat a Gyakori Kérdéseket, amik már másokban is felmerültek…

Ha nem találod meg a választ a kérdéseidre, akkor írj nekünk bártan a kapcsolat oldalon. Örömmel válaszolunk!

Ha megkaptad a választ, akkor klikk és válogass termékeink közül, hogy kutyusod minél előbb élvezhesse a Whizzopet termékcsalád előnyeit >

További információk

További információk

Sampon

Citrus 200ml, Kókusz 200ml, Méz 200ml

Kiszerelés

200 ml

Vélemények (24)

Whizzopet Sampon Pro-Comb Complex Formulával, Gyógyhatású Készítmény termékről 24 értékelés

5,0
24 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
 1. Zsófi

  .

 2. Vivien

  Csodálatos termék puha és fényes lett a kutyám szõre már az elsõ használat után. Az illata pedig fantasztikus.

 3. Zsuzsa Horváthné dr. Ádám

  Jól habzik, finom az illata.

 4. Emese

  Meg nem kezdtuk hasznalni, de jonak tunik.

 5. Csilla Góger

  Szuper jó minden termék. Kipróbáltunk már korábban több márkát, de egyik se vált be. Ez viszont fenomenális ??. Szuper az illata is, a kutyusok is imádják. Csak a whizzopet termékeit fogjuk most már használni!

 6. Brigitta Lengyel-Szarvas

  Még nem próbáltuk, de biztos jó. Na ezt viszont kutyusnak rendeltem ??

 7. Anonim

  Szeretjük! Napokig kókusz illatú a kutyus

 8. Kata Gál

  Nagyon könnyû használni – szépen felhabosodik ha nyomom a pumpát. Szeretem az illatát, és használat után nem lesz száraz a kutyus bõre. Mi ebben a téli idõszakban szinte naponta használjuk mancsmosáshoz. Köszönöm, hogy tanácsot adtatok, hogy melyik terméket és mikor használjam, nagyon jó tipp volt ez a sampon is!

 9. Gréta Szabo

  Minden term?k annyira szuper

 10. Veronika Gulyás

  Gyönyörû fényes lett a kutyusunk bundája és nagyon jó illata van

 11. Ildikó Juhász

  Elõször próbáltuk a sampont, de két hét alatt már kevésbé vakarózott, illetve látszott a gyógyulás. Elkezdett a szõre nõni és már nem volt száraz a bõre.

 12. Tünde Szabó

  Gyomírtó okozta égési sérülés kezelésében nagyon sokat segített ????

 13. Anna Nagy

  Nagyon jó termék!
  Egyszerûen imádjuk!
  Ares szõre illatos és puha lesz fürdés után??

 14. Nikolett

  Rendkívül hatékony és egyben kíméletes. Nem bántam meg hogy használni kezdtük.

 15. Zsuzsa Horváthné dr. Ádám

  Finom illat, jól tisztít.

 16. Katalin Földvári

  Nagyon jó!

 17. Edina Tóth

  Nagyon szuper, fürdés után nincs az a tipikus “ázott kutya szag”!

 18. Alexandra

  Köszönjük szépen a termékeket, a sampont már elsõ nap kipróbáltuk. Gofri bundája gyönyörû lett, puha és fényes lett a szõre már az elsõ használat után, és a vakarózása is csökkent.

 19. Anonim

  Nagyon illatos és puha lett a kutyus bundája és allergiás reakciót nem váltott nála ki.

 20. Nóra Zoboki-Szakács

  Elsõ használat után már kevésbé vakarózott a kutya

 21. Richárd

  Nagyon jó! Korpásodás hamar megszûnt , nagyon tartós az illata is .

 22. Gyalus Csilla

  Kiváló

 23. Ilona Fazekasné Zsiros

  Nagyon jó hatással volt a, kutyus szõrére, bõrére

 24. Ágnes Juhász

  Jó az illata, és a kutyusom is szereti.??

Mondd el a véleményed

Termékeink