Barion Pixel

Miért lehetünk jó barátaid a kutyusod ápolásában?

Szenvedélyünk a kutya – ahogy biztos neked is

A kutyák teszik ki az életünk nagy részét. Neveljük, ápoljuk, tanítjuk kedvenceinket, akik feltétel nélküli szeretetükkel hálálják meg gondoskodásunkat.

Hiszünk abban, hogy minden gazdinak jár a lehetőség, hogy kompromisszumok nélkül, a lehető legtermészetesebb anyagokkal ápolhassák kedvencüket…igazi luxuskozmetikumokkal.

Ez azért nagyon fontos, mert így nem mérgezik meg a kutyájukat mindenféle kőolaj származékokkal és egyéb káros anyagokkal. Sőt, egyenesen a természetet kenhetik kedvencükre.

A történet, ami biztosít róla, hogy jó kezekbe kerül a kutyusod szépsége és mindennapi élete

Barbi

A kaland elindul

Az egész Whizzopet kaland két picurka francia bulldoggal kezdődött. Egyik nap éppen a tévét néztük, amikor az egyik reklámban megláttunk egy francia bulldogot, ahogy a hátsó lábait hátrafelé kinyújtva feküdt. Mint egy kis “kutya-béka”.

Rögtön beleszerettünk ebbe a fajtába. Rövidesen két kis “francia csodát” tartottuk a kezünkben. És nem tévedtünk, ezek a kutyusok teljesen elvarázsoltak minket. Majd egy napon megszületett a Whizzopet terve. De ne szaladjuk ennyire előre…

A szerelem jegyében

Gergővel mindent – és értsd úgy, hogy mindent – együtt csinálunk. Együtt tervezünk, együtt valósítunk meg mindent. És a lelkesedésünk töretlen.

Életünk első nagy szerelme: a kis “franciák”. Amint megláttuk a fent említett “reklám hőst”, eldöntöttük, nekünk ilyen kutyus kell.

Ez nem volt elég, kellett egy második szerelem is. Jöttek a méhecskék. Gergő még az apukája mellett ismerkedett meg a méhészettel és már akkor eldöntötte, hogy ő is foglalkozni akar velük egyszer.

Apukája azóta abbahagyta. Ám Gergő nem adta fel az álmát és 2015-ben megalapította a bioméhészetét. Ezzel beteljesedett a 3. szerelem is.

5,4 millió méhecskénk repked a környék világtól elzárt területein és gyűjtögetik szorgosan a mézet, miközben a tevékenységükkel életben tartják a vidék növényvilágát.

De nem álltunk meg itt…

Whizzopet – az új szerelem

Tulajdonosként és tenyésztőként naponta szembesülünk a modern világ okozta problémákkal, amik megnehezítik kedvenceink életét. A táplálékokkal és egyéb módon bevitt mesterséges anyagok sok kutyánál okoznak allergiás tüneteket, bőrgyulladást és gombásodást.

Ezek sok kellemetlenséget, szenvedést okoznak kutyáinknak és kezelés nélkül komolyabb bajokhoz vezethetnek. Néha segít a táplálék összetételének változtatása, de a bőrproblémákat mindenképpen kezelni kell, lehetőleg további mesterséges anyagok nélkül.

Bioméhészként nem csupán ismerjük a méheink által előállított természeti kincsek (mézet, méhpempőt, virágport, méhkenyeret és propoliszt)értékét és hihetetlen erejét, hanem folyamatosan rendelkezésünkre is állnak, napi szinten fogyasztjuk, használjuk őket. Úgy éreztük, ebből kedvenceink sem maradhatnak ki.

Évezredes tudomány

Évezredes tudomány

Szóval, itt van a kezünkben egy olyan értékes alapanyag, amiről ráadásul pontosan tudjuk, mennyire tiszta és magas minőségű. A bioméhészetünk által termelt csoda.

Ezzel az évezredek óta használt természeti kinccsel a kezünkben nem volt kérdés, hogy termékeinkben is méhészeti anyagokat és természetes eredetű olajokat, vajakat, gyógynövényeket használjunk, hogy hatékony választ adjunk azokra a problémákra, amik szinte minden kutyust és gazdit érintenek.

Mindenünk a kutya, ezért nagy gondot fordítunk ápolásukra, egészségük megőrzésére. Rendkívül fontos számunkra, hogy a termékeink a legmagasabb minőségben készüljenek. Termékeinket gazdiként, tenyésztőként és méhészként nyert tapasztalatainkra támaszkodva alkottuk meg és hosszú munkával fejlesztettük tökéletesre. Minden tégelyben ezt a felhalmozott tudást adjuk át, mert szívügyünk az egészséges és boldog kutya

Így született meg a Whizzopet termékcsalád ötlete.

Rendben, de kivel…?

Úgy éreztem, hogy többet kell tudnom a természetes anyagokról, hogy tökéletes termékeket tudjunk készíteni. Hiszen nem csupán segíteni akartunk a kutyusoknak, de nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint hogy a lehető legtermészetesebb módon tehessük ezt meg.

Ezért első körben jelentkeztem egy angol nyelvű Kutyaherbológus képzésre. Nagyon hasznos képzés volt. Ám hamar világossá vált, hogy a termékfejlesztéshez nem lesz elég.

Hogyan is vetekedhetne egy képzés azzal a több évnyi egyetemi oktatással, amivel egy fejlesztőmérnök rendelkezik. Na és ott van még a rutin és a szakmai tapasztalat, amiről köztudott, hogy olykor közel sem azonos a tankönyvek tartalmával.

Éppen ezért lázas kutatásba kezdtünk, hogy megtaláljuk az ideális fejlesztőt.

Megtaláltuk?

Nem volt egyszerű feladat, mivel az elvárásaink itt is olyan magasak voltak, mint amilyen a termékekkel szemben. Nem akartunk olyan fejlesztőt, aki bármit belepakol egy termékbe, csak hogy hasson.

De a sors kegyes volt hozzánk. Nem csak hogy találtunk egy lelkiismeretes fejlesztőt, de ráadásul olyan mérnökkel hozott össze a “véletlen”, aki szintén kutyabarát. Ő sem talált igazán megnyugtató minőségű kutyakozmetikai termékeket, ezért örömmel és izgatottan fogott neki a fejlesztéseknek.

A végeredmény?

Egy csodálatos luxuskozmetikai termékcsalád, ami messze meghaladta minden elképzelésünket.

Amin mi is meglepődtünk – nem is egyszer…

Elkészültek hát az első darabok minden termékből. A fejlesztőmérnök úr rögtön tesztelni is kezdte őket.

Rendszeresen kiújuló ekcémával küzdött, amire már számtalan kenőcsöt, krémet kipróbált. Nagyon kevés sikerrel.

Fogta hát a Pro Skin kenőcsöt és rákente az ekcémára. Ismerte az összetételt – hiszen ő rakta össze – és tudta, hogy több összetevője is segíti a bőr regenerálódását, így bátran fogott bele a tesztbe.

Nos, az ekcéma nem csupán (kb. 1 héten belül) eltűnt, de azóta elő sem jött újra.

Az unokatestvéremnek autoimmun betegsége van. Ez úgy nyilvánul meg, hogy az arcát csúnya sebek lepik el időnként. Olyan sebekre gondolj, mintha megégett volna. Természetesen ezeknek látható nyoma marad.

Vittem neki a Pro Skin kenőcsből pár tégellyel, hogy próbálja ki. Amikor kijönnek rajta a sebek, gyorsan begyógyulnak. És a régi hegek is elkezdtek halványulni.

A családban mi is rendszeresen használjuk a krémeket csípésekre és bőrsérülésekre egyaránt…szép sikerrel.

Tedd próbára termékeinket és győződj meg a jótékony hatásukról saját magad. Hidd el, nem fogsz csalódni...

Termékeink, amelyek közül választhatsz...

Prémium Kávéfa Rágóbot

1640 Ft3490 Ft

Részletek

Wrinkle Pack

9990 Ft

Részletek

MancsKontroll

11500 Ft

Részletek

Furdex Shampoo – Gyógyhatású készítmény

5990 Ft

Részletek

Medi Sal fürdősó

4990 Ft

Részletek

Whizzopet Wrinkle Magic Gyógyhatású Készítmény

4990 Ft

Részletek

Whizzopet Sampon

4490 Ft

Részletek

Ear Gel Fültisztító Gél

3690 Ft4490 Ft

Részletek

Paw Cure Mancsápoló

2990 Ft5790 Ft

Részletek

Nose Glo Orrápoló Balzsam

2990 Ft5790 Ft

Részletek

W.E.T. Cream Kenőcs, Gyógyhatású Készítmény

3990 Ft13990 Ft

Részletek

Pro-Skin Kenőcs, Gyógyhatású Készítmény

3990 Ft8395 Ft

Részletek

Ápoló csomag

18390 Ft

Részletek

Utazz velünk csomag

11790 Ft

Részletek

All inclusive – Mindent bele!

21490 Ft

Részletek