Barion Pixel

Baj,ha a kutyám lenyalja magáròl a termékeket? Mit tegyek?

A Whizzopet termékei 100%-ban természetesek és biztonságos a használatuk. Természetes (javarészt bio) összetevőkből állnak, így önmagában abból nem származhat semmi baj, hogy a kutyusod lenyalogatja magáról a termékeket.

Viszont a legjobb eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy a termékek használata után, vond el kedvenced figyelmét egy kis játékkal, jutalomfalattal vagy egy kényeztető masszázzsal, amíg a termék kellőképpen beszívòdik a bőrébe.

Így érheted el a maximális hatékonyságot, hiszen a termékeket első sorban nem a kutyusod pocijának terveztük, hanem azért, hogy segítsenek ápolni és védeni őt.

Használhatom a termékeket kölyökkutyán, vemhes- illetve anyakutyán és más állatokon?

Termékeink használhatòak minden állaton és teljesen biztonságosak az életkor minden szakaszában. Nem számít, hogy milyen “állapotban” van az állat és nem számít az sem, hogy milyen korban van (kölyök, serdülő, felnőtt vagy öreg).

A Mancsápolòban lévő kakaòvaj veszélyt jelent kedvencemre, ha lenyalja a balzsamot?

A kakaòvaj hallatán rögtön a csokoládéra gondolhat az ember, ami ugye mérgező a kutyákra nézve. Ezért esetleg felmerülhet benned a kérdés: Vajon ha a kutyámat kakaóvajat tartalmazò termékkel ápolom és lenyalja, akkor az mérgezést okoz?

A válasz: Egyértelműen NEM.

A kakaóvaj NEM csokoládé, hanem a kakaó növényből kivont természetes zsír. Ez minimálisan vagy egyáltalán nem tartalmaz teobromint (csokoládéban megtalálhatò mérgező anyag, ami toxikus a kutya és más állat szempontjábòl. A koffeinhez hasonlò vegyület.) tehát biztonságos a használata.

Mit jelent, hogy hipoallergén minden termékünk?

Termékeink 100%-ban allergiamentes anyagokat tartalmaznak, egyik összetevőnk sem okoz allergiás tüneteket.

Hány alkalommal- és hogyan használjam a termékeket?

Nose Glo és Paw Cure Balzsam: Naponta 2-3 alkalommal javasoljuk a balzsamok használatát a gyógyulási folyamat végéig ès a kívánt hatás eléréséig. Ha elérted a kellő hatást, a szintentartás érdekében napi 1-2 alkalommal használd.

Pro-Skin és W.E.T. Cream kenőcs: Naponta 2-3 alkalommal javasoljuk a kenőcsök használatát a gyògyulási folyamat végéig.

Ear Gel Fültisztítò: Heti rendszerességgel javasoljuk használatát.

A legjobb eredmény elérése érdekében nagyon fontos, hogy a termékeket megtisztított, lehetőleg (sebek esetében) fertőtlenített bőrfelületre vidd fel, aztán òvatos, gyengéd mozdulatokkal maszírozd be kedvenced bőrébe.

A termékek használata után, vond el kedvenced figyelmét egy kis játékkal, jutalomfalattal vagy egy kényeztető masszázzsal amíg a termék kellőképpen beszívòdik a bőrébe.

Honnan szerezzük be alapanyagainkat?

Termékeink összetevőit kizáròlag megbízhatò forrásokbòl szerezzük be és a legmagasabb minőségre törekszünk az alapanyagok kiválasztása során is.
Termékeink magas arányban tartalmaznak bio összetevőket, melyek az Ecocert természetes, organikus termék minősítéssel rendelkeznek.

Illetve saját bioméhészetünk bio termékeit is felhasználjuk termékeinkben, melyeket a Biokontroll, az ökològiai gazdálkodást ellenörző-tanúsítò szervezet ellenőriz és tanúsít minden évben, nagyon szigorú rendszerben.

Bioméhészetünk hologrammal és egyedi azonosítóval ellátott tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mit tegyek, ha a termékek nyáron lágyabbak vagy télen keményebbek, amikor kézhez kapom?

Természetesen előfordulhat, hogy a frissen érkezett csomagod kibontod és azt tapasztalod, hogy a termék lágyabb vagy keményebb állapotban érkezik meg hozzád.

Sajnos a meleg és hideg idő befolyásolhatja a termékek állagát, de ne ijedj meg!

Ha azt tapasztalod, hogy a meleg idő hatására túl lágy a termék, akkor egyszerűen csak rakd hűvösebb helyre egy kis ideig (de semmiképp sem a fagyasztòba).

Viszont, ha a téli idő viccel meg és túl keménynek találod, akkor könnyen segíthetsz rajta, ha a terméket kicsit melegíted a kezedben (de semmiképp ne olvaszd meg a terméket példuál mikrohullámú sütőben, vagy forró edényben sem).

Pro-Skin vagy a W.E.T. Cream? Melyiket válasszam?

Sokszor nem egyszerű ám eldönteni, hogy kutyusunk bőre miért sebes vagy irritált. Itt van egy gyors iránymutatás, hogy melyik kenőcsünket használd a kezelés szempontjábòl.

Ha kutyusod valamilyen sérülést szerez/szerzett, ha sérülések vannak bármely testrészén, ha megcsípte egy rovar, ha irritáciò lép fel bőrén, akkor válaszd a Pro-Skin kenőcsünket, melyet kifejezetten bőrsérülések kezelésére fejlesztettünk ki.

Viszont, ha kutyusod bőre állandòan viszket, piros, nyalja/harapdálja a lábait, gyulladtak a ráncai, gombás bőrfertőzése van, elszíneződött a bőre, akkor a megoldás a W.E.T. Cream kenőcs, hiszen kifejezetten gombás fertőzések kezelésének hatékony segítője.

Tehát, sérülés, baleset, csípés, irritáció? Pro Skin.

Gombás fertőzés, bőr elszíneződés, égető-, viszkető, piros bőr? W.E.T. Cream.

Használhatom a W.E.T. Cream kenőcsőt a kutya fülén és ráncaiban is?

Természetesen, hiszen a gombák számára nagyon jò táptalaj a nedves ránc és a fül.

Sokszor találkozni olyan esettel, hogy sebes, piros a kutya ránca (főleg nyomott orrú fajtáknál). Mivel a nedves közeg táptalaja a gombának, így kedvenced folyton vakarni szeretné viszkető ráncait és ezzel megsebesíti bőrét, így könnyen felülfertőződhet a seb.

Bátran kezeld a W.E.T Cream kenőccsel, hogy kedvenced megszabaduljon az égető, viszkető érzéstől és a gyògyulás utjára lépjen.

A fülén is megjelenhet gombás fertőzés. Természetesen a kenőcsöt a fül belsejébe ne kend bele, kizáròlag külsőleg alkalmazd!

Mi az a propolisz, amit a Whizzopet termékekben találsz?

A propolisz a méhek védőpajzsa. Mint az Ezeréves Sólyomot a Star Warsban a láthatatlan védőpajzs, úgy veszik körbe magukat a propolisszal a méhek.

És – ha engem kérdezel – ez egy igazi természeti csoda. A méhecskék számos növény rügyéből gyűjtik a propolisz alapanyagait, hogy aztán bevonják azzal a kaptár belsejét. Ez a “védőpajzs” pedig megvédi az életüket.

Ráadásul, a propolisz az emberekre és az állatokra is csodás hatással lehet – már több ezer éve tudjuk ezt róla…

Erősíti az immunrendszert, véd a fertőzésektől, gyorsítja a sebek gyógyulási folyamatait és védi azokat az elfertőződéstől. Kiváló antioxidáns és még gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. És mindezt úgy teszi, hogy nincs káros mellékhatása sem…

Olyan anyagokat találni benne, mint a flavonoidok, az illóolajok, a kalkonok, dihidrokalkonok, a katehinek, a vitaminok (B1-, B2-, B6-, C-, E-vitamin) és az aminosavak.

Mi az a méhviasz, amit a Whizzopet termékekben találsz?

A méhviasz a természet kötőanyaga. A méhecskék – ezek a kis matek zsenik – hatszögletű sejteket hoznak létre, amiről köztudott, hogy az összes geometriai forma közül ennek van a legnagyobb kerülete. Így minimális munkával a maximális mennyiségű mézet tudják felhalmozni a sejtekben.

De nem ez az egyetlen érdekesség…

A méhviaszt valószínűleg már az ősember is ismerte. Egyes barlangrajzokon felismerhető, hogy már őseink is gyűjtötték ezt a viaszt. Az Egyiptomi kultúrában pedig a szarkofágok légmentes lezárásához használták fel…többek között.

Számos területen használnálják az emberek (olyanokon is, amit nem is gondolnál – pl. indigó, rágógumi, autóápolás stb.).

A kozmetikai szerek területén pedig főként azért használják, mert sejtregeneráló, vérkeringés-serkentő, gyulladáscsökkentő, baktériumölő, vízlepergető és a sebek gyógyulását serkentő hatása van.

E csodás anyagot a fiatal méhek állítják elő a potrohukon található viaszpikkelyeik segítségével. Azaz, szó szerint, kemény izzadsággal hozzák lérte. Köszönjük nekik ezt, hiszen a Whizzopet termékek is kevésbé lennének hatásosak méhivasz nélkül.

Hogyan és mikor kapom meg a csomagomat, amikor rendelést adok le?

Egy gondosan becsomagolt papírdobozban vagy légbuborékos borítékban és nagyon gyorsan.

Ugyanis a csomagot a GLS vagy Packeta szállítja ki, akik egy ideje nagyon beleerősítettek a gyorsaságba. A legtöbb esetben 1-2 napon belül kiszállítják a csomagot…de a legrosszabb esetben is 3 napon belül.

Ráadásul nagyon profin intézik a dolgokat. E-mail és telefonos értesítést is kapsz tőlük a szállítás napján. És akár felhívhatod a futárt, hogy egyeztess vele, ha mondjuk más időpontban szeretnéd megkapni a csomagot.

Úgyhogy, a rendelésed leadása után 2-3 napon belül biztosan ott tarthatod a kezedben a Whizzopet csomagodat és máris elkezdheted a kutyusod ápolását.

Van garancia?

Még szép, hogy van! Ráadásul 180 napos!

Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy amit ígérünk, azt a kutyusod meg is kapja…minden jótékony hatást (főként, ha lelkiismeretesen kezeled őt a termékeinkkel).

Olyannyira biztosak vagyunk ebben, hogy garantálni is merjük. Méghozzá nem is akárhogyan…

Ha úgy érzed, hogy a termékeink nem fejtik ki azt a hatást, amit ígértünk, pedig te lelkiismeretesen kezelted velük a kutáydat, akkor csak jelezned kell ezt felénk és máris kérdezgetés nélkül visszafizetjük neked a termékek árát.

És ezt a garanciát 180 napig biztosítjuk a számodra!

Nézd, mi sem lennénk boldogok, ha nem kapnád meg azt az értéket tőlünk, amire számítottál.

Úgyhogy, miután jelezted felénk az elégedetlenségedet, csak vissza kell küldened nekünk a csomagot és mi visszafizetjük neked a teljes vételárat. Sőt, még a visszaküldés díját is mi álljuk!

Korrekt ez így?

Akkor már tényleg csak egyetlen lépés választ el a teljes sikertől. Válogass bátran a termékeink közül és gondoskodj róla úgy, ahogy már rég kellene…hiszen most már tudod, hogy úgysem kockáztatsz semmit. Ha nem vagy elégedett, úgyis visszakapod a pénzedet.

Bízom benne, hogy sikerült segítenünk!

Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, írj nekünk bátran a kapcsolat oldalon. Örömmel válaszolunk!

Kattints ide

Ha megkaptad a választ, akkor klikk és válogass termékeink közül, hogy kutyusod minél előbb élvezhesse a Whizzopet termékcsalád előnyeit.

Megnézem a termékeket