Barion Pixel

Whizzopet kutyapelenka és tüzelőbugyi 2 az 1-ben

Környezetbarát, kényelmes, újrahasználható megoldás tüzelő nőstény kutyák, inkontinens kutyák számára és szobatisztaságra nevelés időszakàban egyaránt.

Kategória:

Leírás

Leírás

Ez a magyar kézműves termék kiemelkedő minőséget és kényelmet biztosít kedvenced számára.

A tüzelőbugyi viselése tüzelő nőstény kutyák számára előnyös, mivel higiéniát biztosít a tüzelési időszakban. Emellett segít megőrizni otthonunk tisztaságát, megelőzve a szennyeződéseket.

A Whizzopet kutyapelenka és tüzelőbugyi jellemzői:

  • Újrahasználható termék: többször használható, így költséghatékony és környezetbarát megoldást nyújt.
  • Kutyabarát: A termék kialakítása biztosítja a kutyák számára a legnagyobb kényelmet és mozgásszabadságot, miközben megfelelő védelmet nyújt a tüzelési időszakban.
  • Kényelmes és biztonságos: puha, rugalmas anyagból készül, amely nem irritálja a kutyák bőrét és kényelmes viseletet biztosít. Az állítható méret és a tépőzár segítségével tökéletes illeszkedést érhetünk el.
  • Könnyen tisztítható: mosógépben 40 fokon mosható(időnként 60 fokon is lehet).Szárítògépben alacsony hőfokon száríthatò.
  • Széles méretválaszték: A Whizzopet kutyapelenka és tüzelőbugyi 6 méretben kapható, így minden kutyafajta és méret számára ideális választást kínál.
  • Kiváló minőség: A magyar kézműves termék garantálja a kiváló minőséget és tartósságot, biztosítva, hogy a kutyapelenka és tüzelőbugyi hosszú ideig megfelelő védelmet és kényelmet biztosítson.
  • Használhatò egyszer használatos egészségügyi vagy tisztasági betéttel,illetve moshatò betéttel is.

További információk

További információk

Méretek:

XXS, XS, S, M, L, XL

Vélemények

Nem érkezett még értékelés ehhez a termékhez.

Írd meg véleményed