Barion Pixel

Prémium Kávéfa Rágóbot

Egészséges és Természetes Fogtisztítás

Ismerd meg a Whizzopet Kávéfa Rágóbotot, ami újradefiniálja kedvenced rágási élményét! Ez a prémium, természetes rágóbot kifejezetten a kutyák egészséges és biztonságos rágási igényeire lett tervezve. Támogasd kedvenced egészségét és szórakozását egy olyan termékkel, amely hozzájárul a fogak tisztaságához és az általános jóléthez.

Kategória:

Leírás

Leírás

Főbb jellemzők:

Hipoallergén: 100% természetes kávéfa, koffeinmentes, allergénmentes és teljesen vegyszertől mentes.

Fogtisztítás: Természetesen segíti elő a fogak és íny tisztítását, csökkenti a fogkő kialakulását és frissíti a leheletet.

Erősítő hatás: Segít erősíteni a rágóizmokat, javítva kutyád általános állkapocs egészségét.

Méretek: Elérhető különböző méretekben, hogy tökéletesen illeszkedjen kutyád méretéhez és rágási szokásaihoz (S, M, L, XL).

Miért érdemes választani?

Természetes szájhigiénia: A rágóbot segít természetesen tisztán tartani a kutyák fogait, elősegíti a fogkő eltávolítását és csökkenti a szájüregi betegségek kialakulásának esélyét.

Hosszan tartò szòrakozás: A kávéfa rágóbot különösen tartós, ami hosszantartó szórakozást biztosít, még a legaktívabb rágók számára is. Ez segít lekötni a kutyád energiáját és csökkenti a destruktív viselkedést.

Stresszcsökkentő hatás: A rágás ösztönösen nyugtató és stresszcsökkentő tevékenység a kutyák számára. A kávéfa rágóbot lehetőséget biztosít erre a természetes igényre, elősegítve ezzel a kutyák mentális jólétét.

Fenntartható választás: A kávéfa egy megújuló forrásból származik, ami a rágóbotot környezettudatos választássá teszi.

Különleges aroma: A kávéfa természetes illata vonzó a kutyák számára, ami növeli a termék vonzerejét, miközben frissíti a kutya leheletét anélkül, hogy mesterséges illatanyagokat vagy ízesítéseket használnának.

Biztonságos és megbízható: A természetes, koffeinmentes kávéfa biztosítja, hogy a termék biztonságos legyen használat közben, erős, tartós, és nem szilánkosodik, ellentétben a sima faágakkal, amelyek könnyen töredezhetnek és veszélyes, éles darabokat hagyhatnak a kutya szájában, ezáltal súlyos belső sérüléseket okozva.

Tedd boldoggá kedvencedet ezzel a különleges, természetes rágóbotokkal, miközben véded fogainak egészségét és frissességét!

Minden rágóeszköz használatakor, beleértve a Kávéfa Rágóbotot is, ajánlott a kutya tevékenységének felügyelete, hogy a rágás biztonságos és élvezetes maradjon számára.

További információk

További információk

Méret:

S, M, L, XL

Vélemények

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Bejelentkezés
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak