Barion Pixel

Szárított Szőrös Nyúlfül

Nem csak egyszerű snackek; valódi táplálkozási csodák, amelyek közelebb hozzák kedvencedet a természetes étrendhez, miközben játékosan támogatják egészségüket.

Most bevezető áron juthatsz hozzá!

1490 Ft

Kategória:

Leírás

Leírás

Miért Különlegesek a Szőrös Nyúlfülek?

A szőrös nyúlfülek különlegessége nem csak abban rejlik, hogy ízletesek és táplálóak – 53% fehérje, 41% zsír és csak 5% nedvességtartalom –, hanem abban is, hogy a szőr hozzájárul a kutyák emésztőrendszerének egészséges működéséhez. A szőr természetes tisztítóként funkcionál, segítve a bélsár megkötését és az emésztőrendszer tisztán tartását, ami különösen fontos a belső paraziták és lerakódott salakanyagok természetes eltávolításához.

Egészségügyi Előnyök

Támogatja az Emésztést: A szőr segíti a táplálék mozgását az emésztőrendszeren keresztül, elősegítve ezzel az egészséges emésztést és megelőzve a bélelzáródást.

Természetes Parazitaellenes Hatás: Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulhatunk a bélférgek és más paraziták eltávolításához az emésztőrendszerből.

Fogápolás: Mint minden rágcsálnivaló, a nyúlfülek is segítenek a fogak tisztításában, miközben a szőr extra súrlódást biztosít, ami még hatékonyabbá teszi a fogkő eltávolítását.

Miért a Whizzopet Szőrös Nyúlfülek?

Választásunkkal nem csak egyedülállóan ízletes és tápláló csemegét kínálunk kedvencünk számára, hanem olyan természetes jutalmat is, amely hozzájárul az ősi étrendjük és vadászösztöneik megéléséhez. A szőrös nyúlfül nem csak egy snack, hanem egy egészségmegőrző eszköz, amely hűen tükrözi a vadonban előforduló étrendet és támogatja a természetes emésztést.

Etetési Útmutató

Mérsékelten Adagolva: A szőrös nyúlfülek gazdag tápértékük miatt kiváló jutalomfalatnak számítanak, de ne felejtsd el, hogy az etetésüket mértékkel kell végezni. Ajánlott hetente 1-2 szőrös nyúlfület adni a kutyának, függően a méretétől, aktivitásától és általános étrendjétől.

Figyelj a Méretre: Kis méretű kutyák esetében fontolóra veheted a nyúlfül darabolását, hogy elkerüld a fulladás veszélyét és biztosítsd az egyszerű emésztést.

Hidratáció: Mindig gondoskodj arról, hogy friss és tiszta víz álljon rendelkezésre az etetés során, különösen, mivel a szőrös nyúlfülek fogyasztása növelheti a szükségletet a megfelelő hidratációra.

Figyelemmel Kísérés: Mivel a szőrös nyúlfülek rágcsálása hosszabb időt vehet igénybe, ajánlott szemmel tartani kedvencedet etetés közben, hogy megelőzd az esetleges fulladást vagy egyéb etetéssel kapcsolatos problémákat.

A Whizzopet 100% Szárított Szőrös Nyúlfüleket szinte minden életkorú kutya élvezheti, azonban fontos néhány iránymutatást követni az életkortól függően:

Kölyökkutyák: Bár a kölyökkutyák számára is biztonságos lehet a szőrös nyúlfül, ajánlott megvárni, amíg teljesen ki nem fejlődnek a maradandó fogak (általában 6-7 hónapos kor körül), mielőtt bevezeted ezt a típusú snacket. Ez segít megelőzni a fogak sérülését és biztosítja, hogy képesek legyenek hatékonyan rágcsálni és emészteni a szőrt.

Felnőtt kutyák: Ideális jutalomfalat minden felnőtt kutya számára, függetlenül a mérettől vagy fajtától. A szőrös nyúlfülek segítenek fenntartani a fogak egészségét, támogatják az emésztőrendszert, és kiváló ízletes csemegeként szolgálnak.

Idős kutyák: Az idősebb kutyák is élvezhetik a szőrös nyúlfüleket, feltéve, hogy jó az általános fogazatuk és emésztésük. Az idősebb kutyáknál azonban fokozott figyelmet kell fordítani a snackek bevezetésére, mivel érzékenyebb lehet a gyomruk vagy csökkentheti a rágási képességüket.

Tegyél egy lépést ma a Whizzopet 100% Szárított Szőrös Nyúlfülekkel, hogy támogasd kedvenced egészségét és jólétét, miközben ősi ösztöneik szerint kényezteted őket. Fedezd fel velünk a természet adta legjobbat!

További információk

További információk

Kiszerelés:

100g

Vélemények

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Bejelentkezés
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak