fbpx

Amit a termékeinkről előzetesen tudnod kell – ezek garantálják számodra a biztonságos felhasználást és a boldogabb kutyust

VEGYSZERMENTES TERMÉK

Gondosan ügyeltünk rá, hogy ne kerüljenek vegyszerek, ártó anyagok a termékeinkbe. Sem parabént, sem formaldehidet, sem más vegyszert nem tűrünk meg a termékekben.

GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNYEK

Termékeink egy része megkapta a magas követelményeket támasztó gyógyhatású készítmény besorolást.

BIO ALAPANYAGOK

Nem egyszerűen természetes alapanyagokat, de ahol csak lehetett egyenesen BIO összetevőket használtunk, amelyek egy része a saját bioméhészetünkből származik.

100%-IG HIPOALLERGÉN

Kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy termékeink egyetlen összetevője se okozzon allergiás tüneteket, hogy biztonságos felhasználást tegyenek lehetővé.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

Arra pedig még inkább figyeltünk, hogy minden összetevő, amit felhasználunk, természetes legyen és megfeleljen a bio kozmetikai szabványoknak.

A MÉHECSKÉINK GYŰJTIK

Propolisz, méhviasz és méz – ezeket már régóta használja az ember, csodás hatásuk miatt. Mi a saját bioméhészetünkből is felhasználjuk a termékekhez ezen összetevőket.

Whizzopet

NOSE GLO ORRÁPOLÓ BALZSAM

Feltűnt, hogy a kutyád orra száraz? Repedezett rajta a bőr? Meg szeretnéd óvni őt a szélsőséges időjárástól (a hideg és a meleg is veszélyes)? Óvnád az UV sugárzástól? Vagy rövid orrú fajtát nevelsz? Akkor ezt a balzsamot imádni fogod…

Mint minden gazdi, így biztosan te is tudod, hogy a kutyák első számú érzékszerve a orruk (ahogy az embernek a szem)…így ha a nózival baj van, az olyan, mintha “gond lenne a látásukkal”.

Amikor neked száraz, irritált a szemed, az fáj. A kutyusod sincs ezzel másként. Kellemetlen érzés a számára. 

A Nose Glo Orrápoló Balzsamot úgy fejlesztettük ki, hogy speciálisan csakis a kutyák orrát (és még csak véletlenül sem a mancsát) ápolja.

Természetes és hipoallergén hidratálást kínál. Véd az időjárás viszontagságaitól és segít megőrizni a kutyusod orrának egészséges állapotát…még öreg korban is.

Így végül gondtalanul ütheti bele mindenbe kíváncsi nóziját és önfeledten szaglászhatja körbe a “világot”….

74%-ban bio összetevőket tartalmaz.

2190 Ft – 3 890 Ft

Whizzopet

Paw Cure Mancsápoló

Tudtad azt, hogy a kutyusod mancsa nem csupán a sétáláshoz kell? A mancs felelős azért is, hogy megóvja kutyádat a baktériumoktól, a túlhevüléstől, vagy hogy szabályozza a vízháztartását és hőszigetelje lábát.

Értelemszerűen, ha a kutyusod mancsa bármilyen formában sérült vagy irritált, akkor képtelen tökéletesen ellátni ezen funkciókat. Gondolj csak arra, hogy ha a te lábad nincs rendben, az milyen kellemetlen.

A megoldás? 

Whizzopet Paw Cure Mancsápoló – Száraz, repedezett, irritált mancs ápolására és védelmére szolgáló hipoallergén termék, mely hatékonyan védi a mancsokat a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben.

Az eredmény? Egy vidáman szaladgáló kutyus, aki hálás szemekkel néz rád, mert mindig rendben van a mancsa.

2190 Ft – 3 890 Ft

Whizzopet

PRO-SKIN KENŐCS, GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY

Lehet, hogy láthatatlan horzsolások, karcolások vannak a kutyusod bundája alatt? Allergiás valamire? Atkák kínozzák? Műtét után a seb lassan gyógyul? Ezek miatt a kutyád sokat vakaródzik?

A bőrsérüléseket feltétlenül kezelni kell, hogy megakadályozd a további irritációt és fertőzéseket, nehogy még nagyobb baj legyen belőlük. 

Ilyenkor olyan azonnali segítségre van szükség, ami felgyorsítja a gyógyulás folyamatát, fertőtleníti a felületet, csökkenti az irritációt és segíti az új hámszövet kialakulását.

Az ilyen és hasonló esetekben tud kiváló segítséget nyújtani a Whizzpet Pro-Skin, ami többek között a propoliszt, a méhviaszt és a cink-oxidot használja fel a nehezen gyógyuló sebek környékének kezelésére és kifejezetten a sérült, irritált bőr kezelésére fejlesztettük ki.

Segíts neki gyorsabban eltüntetni a hegeket, hogy hamarabb futhasson körbe téged, vidáman csaholva…

2 890 Ft – 3 990 Ft

Whizzopet

W.E.T. CREAM KENŐCS, GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY

Ha következők közül valamelyik megfigyelhető a kutyusodnál, akkor gyorsan fújj riadót…

Ezek rendszerint valamilyen gomba elszaporodását jelzik. (Persze, érdemes egyeztetned orvossal is).

De semmi gond, mert itt van a W.E.T. Cream, ami segít.

Propolisz, méhviasz, gyógynövény és cinkoxid tartalmú hipoallergén krém, különböző gombás eredetű bőrfertőzések kiegészítő kezelésére, a gyógyulási folyamatok támogatására.

Erős hámosító hatással bír, hidratálja és regenerálja az irritált, viszkető bőrt elősegítve a gyorsabb gyógyulást.

Használd ezt a kenőcsöt és kutyád újra önfeledten (sebesre vakart bőr nélkül) szaladgál körbe, amikor hazaérsz…

84,9%-ban bio összetevőket tartalmaz.

2 890 Ft – 3 990 Ft

Whizzopet

EAR GEL FÜLTISZTÍTÓ GÉL

Az nyilvánvaló, hogy a fül a kutya hallószerve. De nem árt tudni azt sem, hogy a halláson kívül az egyensúly érzetet is a fül biztosítja, ami elengedhetetlenül fontos örökmozgó kutyusod mozgásában és térérzékelésében.

A fül egyben az a testrész is, ami (a mancs mellett) a leginkább ki van téve a fertőzéseknek és gyulladásoknak, ezért rendkívül fontos kutyánk fülének rendszeres és szakszerű ápolása.

A fülgyulladás nem csak fájdalmas, de nagyon veszélyes is a kutyádra nézve.

A komolyabb bajok megelőzésében segíthet a Whizzopet Ear Gel fültisztító gél, ami speciális (és hatékony) tisztító formulájának köszönhetően tisztán tartja a fül érzékeny bőrét. Mindemellet segíti eltávolítani mikróbák melegágyát képező lerakódásokat a külső hallójáratból.

2 990 Ft

Kérdésed merült valamelyik termékünkkel kapcsolatban?

Első lépésben nézd át azokat a Gyakori Kérdéseket, amik már másokban is felmerültek…

Ha nem találod meg a választ a kérdéseidre, akkor írj nekünk bártan a kapcsolat oldalon. Örömmel válaszolunk!

Ha megkaptad a választ, akkor klikk és válogass termékeink közül, hogy kutyusod minél előbb élvezhesse a Whizzopet termékcsalád előnyeit >